SASTOP üyeleri Türk Ulaşım Sen Sakarya Şube Bşkanı Ömür Kalkan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Fatma Bayhan Şengül, Sakarya Masa Tenisi Kulübü Başkanı Hüseyin Balta, Geyve Boğazı Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği, TEMA İl Temsilcisi Kamuran Tan, Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Şefik Akar, Şeker İş Sendikası Başkanı Oğuz Kalay, Sakarya Mühendisler Odası Kurucu Başkanı Yusuf Mahmutoğlu, Adapazarı Fotoğrafçılar ve Ressam Tabelacılar Odası Başkan Vekili Erhan Koçdemir, Türkiye Avrupa Birliği Derneği SAGÜSAD Üyesi Bingül Artan, Tabipler Odası Başkanı Dursun Bostancı, Kent Konseyi Kurucu Başkanı İrfan Sezer, Turizm Platformu Başkanı İhsan Mahmutoğlu, Baro Başkanı Av. Zafer Kazan’ı makamında ziyaret ederek başarı dilekleri ile yeni yönetimi tebrik ettiler.

Demokratik ülkelerde STK’ların etkin rol oynadığına dikkat çeken Başkan Kazan ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde ortak değerlerimiz etrafında birleşerek, birlikte hareket edebilmenin önemine vurgu yaptı.

“Adaletin teminatıyız”
“Bizi biz yapan, bir arada tutan temel değerler etrafında kenetlenmeli, ülkede huzuru temin etmeliyiz. Farklı düşüncelerin tamamını kucaklayarak her zamankinden fazla hukuk ve eksiksiz demokrasi demeliyiz” şeklinde konuşan Başkan Kazan bu süreçte savunmanın önemine dikkat çekerek, "Yargılama, savunma hakkı üzerine inşa edilmiş bir sistemdir dolayısıyla adil bir yargılama ve adalet ancak savunma hakkının temsilcileri olan avukatlar sayesinde mümkündür" dedi.
Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kazan SASTOP üyelerine teşekkür etti.