Vatandaşların çok daha kolay hizmet alabilmeleri için teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Naci İris, “Vatandaşlarımız artık iphone, ipad gibi cihazlarından veya android işletim sistemli telefonlarından SASKİ uygulamasını indirerek,  SASKİ ile ilgili işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabilecekler” dedi.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)  app store ve android uygulamalarıyla artık vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor. Teknolojik yenilikleri sürekli takip ettiklerini kaydeden SASKİ Genel Müdür Yardımcı Naci İris, “Vatandaşlarımız artık iphone, ipad gibi cihazlarından veya android işletim sistemli telefonlarından SASKİ uygulamasını indirerek,  SASKİ ile ilgili işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabilecekler. SASKİ uygulamasıyla; SASKİ ile ilgili haberleri, duyuruları, su kesintilerini, borç bilgilerini veya ALO 185’e bıraktıkları arıza kayıtlarıyla ilgili anlık durumu görebilecekler” diye konuştu.

Sosyal Medya’dan Takip

SASKİ’nin ayrıca sosyal medyada da güncel bir şekilde takip edilebildiğini söyleyen Naci İris, “Sosyal medyada yoluyla da vatandaşlarımızla güncel bilgileri paylaşıyoruz. Bu şekilde vatandaşlarımız çalışmalarımız ve su kesintileri hakkında anlık bilgi sahibi olabiliyorlar” şeklinde konuştu.