Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi Kapsamında, Sapanca Gazipaşa İlkokulu Spor Salonu’nda “Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün” sloganıyla öğrencileri “Hacivat ve Karagöz” gölge oyunu ve eğlence ile buluşturdu.
Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Gazipaşa İlkokulu Müdürü Selahattin Çağır’a, Müdür Yardımcıları Zülkar Çalışkan, Arif Ziya Yanık ve sınıf öğretmenlerine, etkinliğin yapılmasına imkan sağladıkları için teşekkür ederek sınıf kitaplığına konulmak üzere kitap hediye paketlerini takdim etti. Öğrencilerin sosyal sorumluluk projesi etkinliğinde Koordinatör olarak Öğr. Gör. Servet Sezgin ile birlikte öğrenciler Elif Şimşek, Zülbiye Arslan, Zeliha Gözlem Karaçor, Esra Keleş ve Alev Yenol görev aldılar.

Hacivat ve Karagöz 
Gazipaşa İlkokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Tiyatro Sanatçısı Hayali Seçkin Bayramoğlu sahne alarak “Hacivat ve Karagöz” gölge oyunuyla çocuklara eğlence dolu dakikalar yaşattı. Gölge oyunu sonrası öğrencilerle bilgi yarışması yapıldı. Yarışma sonunda çocuklara hediyeler dağıtıldı. Kahkaha ve neşesi eksik olmayan gösteri ve yarışmanın sonunda çocuklarla müzikler eşliğinde danslar edildi. Etkinlik bitiminde öğretmen, veli ve öğrencilerin eğlenceli dakikalar geçirerek tüm çocukların gülüyor olması “Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün” projesinin amacına ulaştığını gösterdi. Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, etkinliğin Halkla İlişkiler Programı öğrencileri tarafından, Sapanca İlçe okulunda yapılmasını anlamlı bulduğunu ve desteklediğini ifade ederek, projeye katkı veren başta Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer olmak üzere, Başkan Yrd. Özcan Yavuz’a, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Karaağaç’a, Eren Organizasyon’a ve Murat Kösemen’e ve proje grubu öğrencilerine teşekkür etti.