Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet eli tüm ilçelere uzanıyor, yeni yatırımlarla ilçelerin çehresi değişiyor. Arifiye Meydanı’ndan sonra sıra Sapanca’da. Sapanca Meydanı’nın ihalesi 25 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yenilikçi projelerle şehrin çehresini değiştiriyor, şehir merkezi başta olmak üzere ilçelerde de yürüttüğü çalışmalarla yeni meydanları bir bir vatandaşların hizmetine sunuyor. Şehir merkezi başta olmak üzere Ferizli, Karapürçek ve Arifiye ilçelerinde meydan çalışmalarını hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Sapanca’da gerçekleştireceği yeni meydan çalışması için 25 Temmuz Perşembe günü ihaleye çıkacak.

Sapanca Meydanı’nın Arifiye Meydanı ile benzer bir çalışma olması planlanırken, Sapanca’ya yapılacak yeni AVM’nin ön kısmında ihale sonrası çalışmalara başlanacak. Çalışma kapsamında meydanda, zemin, aydınlatma, çevre düzenlemesi yapılacak, meydana ayrıca bir de havuz kazandırılacak. Sapanca Meydanı, ilçenin çok renkliliği yansıtacak. Yeni meydan Sapanca’ya çok yakışacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Meydan Düzenlemesi Yapım İşi ihalesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale 25 Temmuz Perşembe günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. İhale için ayrıntılı bilgiye Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 282 38 20 no’lu telefondan ulaşılabilir.