Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler her koşulda sahada görev yaparak Sapanca halkına yakışan çehrenin kazandırılması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçenin her noktasına hizmet

İlçenin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet anlayışı ile çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hemşerilerin daha konforlu yaşana bilir bir kent olanaklarına ulaşması adına alt yapı ve üst yapının modernize edilmesini önemseyerek hızlı ve disiplinli bir çalışma temposu ile ilçe genelinde ihtiyaçlara çözüm üretiyor. Tüm mahalleleri mercek altına alan ekipler, yapılan yıl içi planlamalarını tek tek hizmete alıyor.

Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı İsa Sezer; “Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, göreve geldiği ilk günden itibaren Sapanca’nın alt yapı ve üst yapı çalışmalara büyük önem vermiştir. Sorumluluklarımızın sınırları içerisinde gerçekleşen çalışmaları ekip arkadaşlarımız büyük bir özveri göstererek sürdürüyorlar. İmkânlar doğrultusunda yapılabileceğin en iyisini yapma gayretiyle 10 ay gibi kısa sürede büyük çalışmalara imza attık. Amacımız Sapanca’mızın her noktasındaki taleplere cevap vermek ve aralıksız olarak devam etmektir. İlçe halkımızın da takdir edeceği gibi göreve geldiğimiz 3,5 yıl içinde belediye çalışmalarında büyük adımlar atılmıştır. Bu gün 10 ay gibi kısa sürede Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar birçok yerde belki 5 yıllık görev süresinde gerçekleştiremeyecekleri çalışmalardır” dedi.

Ekipler dur durak bilmiyor

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından 10 ayda; Sapanca genelinde 9 bin ton asfalt attı. İlçe genelinde 3 bin m2 parke, 54 bin m2 yolun satıh çalışması, 3 bin 200 metre perde duvar, 2 bin 500 m2 beton yol, 10 bin m2 beton kaldırım, 10 km yeni yol açımı ve stabilize serimi, yaklaşık 14 km mevcut yolun genişletilmesi ve stabilize serimi, yaklaşık 1 bin 450 metre yağmur suyu hattı için kroger boru döşemesi, 800 metre beton V kanal, 20 tane (120 metre) ızgara, 2 bin 100 metre asfalt yürüyüş yolu, 3 yeni muhtarlık binası ve çevre düzenlemesi, 2 muhtarlığın tadilatı, 120 adet bank, 10 adet veranda ve pergole, Kemalettin Sami Paşa İ.Ö. Okulu’nun eski binasının yıkımı bin m2 beton ve perde duvarı, Kurtköy Bilgievi’nin tadilatı, Kırkpınar Sabri Gündoğar İ.Ö.Okulu’nun 600 m2 parke ve çevre düzenlemesi, ilçe genelinde okulların iç ve dış duvarlarının boyanması çalışmaları yapıldı.