Sapanca’da altyapıdan üstyapıya önemli hizmetlerin hayata geçirileceğini aktaran Başkan Toçoğlu, 6 Ekim Cuma günü saat 14.00’da Sapanca Merkez’de gerçekleştirilecek toplu açılış ve temel atma programına tüm vatandaşları davet etti.

40 Milyonluk yatırım

Başkan Toçoğlu, Sapanca’da önemli hizmetlerin temel atma ve açılışlarını gerçekleştireceklerini dile getirerek şunları söyledi: “Altyapı, üstyapı, spor ve sosyal belediyecilik alanlarındaki yatırımlarımızın açılış ve temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 40 Milyon TL’lik çalışmalarımızın içerisinde yer alan Sosyal Gelişim Merkezi’nin ve Güldibi Köprüsü’nün açılışını gerçekleştireceğiz. Sapanca’nın spor geleceğine büyük katkı sunacak spor kompleksinin temelini atacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Yanık’da kanalizasyon hattı

Sapanca’nın altyapısı için de önemli yatırımları olduğunu aktaran Başkan Toçoğlu, “Yanık Mahallemizde inşa ettiğimiz 30 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı ile Sapanca Gölü’nün etrafını tamamen kolektörler ile çevrelemiş olduk. Açılışını yapacağımız 7 milyon liralık yatırım ile Yanık Mahallemizin tüm atıksularını toplayarak Karaman Atıksu Arıtma Tesisinde dünya standartlarında arıtacağız.”

Altyapıya yeni yatırımlar

“Yüksek kesimlerde yer alan 10 mahallemize daha kaliteli ve bol içmesuyu ulaştıracak Memnuniye İçmesuyu Arıtma Tesisinin de temelini atacağız. 2 milyon liralık proje ile bölgeye yüksek teknoloji ile donatılmış yeni bir arıtma tesisi inşa edeceğiz. 17 kilometrelik yeni içmesuyu hattı ve bir adet içmesuyu deposu ile Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz ve en ileri teknolojilerle arıttığımız kaliteli içmesuyunu Sapanca’da 17 mahallemize ulaştıracağız. Hizmete aldığımız projeler ve hayata geçireceğimiz yeni yatırımlarla ilçemizin altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz.”