Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz’ın konser verdiği açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da katıldı. Bir konuşma yapan Bakan İslam, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı Sakaryalılara teşekkür etti.
Açılışı yapılan Sakaryapark’ın hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan İslam, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde büyük projelere start verileceğini ifade ederek, “Suriyeli sığınmacıların refakatsiz çocuklarıyla alakalı büyük bir proje yapıyoruz. Çocuk destek merkezleri kuruyoruz. Bu çocuk destek merkezlerinde bir şekilde toplumun dışına itilmiş, suça yöneltilmiş, ya da suçun mağduru olmuş çocuklarımızla ilgili çalışmalar yapılacak. Uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak çok önemli projeler hazırlıyoruz. Bunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kadının güçlendirilmesiyle ilgili de bir takım projelerimiz var” dedi.

sakarya_park_acildi2-001.jpg

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan protokol tarafından Sakaryapark’ın açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra ise Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz sevilen şarkılarını seslendirdi.

sakarya_park_acildi3.jpg

sakarya_park_acildi4.jpg