Serdivan Qubbe Garden’da gerçekleşen iftar programına TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ile birlikte, Sakarya İl Jandarma Komutanı  Albay Emin Dursun, Sakarya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Eftal Sinan, TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Kadir Akboz, TÜGİK Konfederasyon Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, TÜGİK yönetim kurulu üyeleri Hakan Özdemir, Abdülrahim Noyan, İzmit GİAD Başkanı Yusuf Erenkaya, Yenişehir GİAD Başkanı  Samet Düvencioğlu, İznik GİAD Başkanı Mehmet Kumcu, ilimizin sivil toplum kuruluşları MÜSİAD  Başkanı Yaşar Coşkun, SASİAD Sakarya Başkanı Bülent Esmer, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Emrullah Terzioğlu ve Fatma Aygün Kahya, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, Müteahhitler Birliği Başkan Yardımcıları Cengiz Bayar ve Ali Çelik, SAÜ Teknoloji Fakültesi İnşaat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Celal Apay, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Muhasebeciler Odası Genel sekreteri, birçok basın mensubu ile 300’e yakın davetli katılım gösterdi.


Program içerisinde davetliler ile birebir ilgilenen SakaryaGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz, yaptığı açılış konuşmasında iftar davetine katılanlara teşekkür ederken, SakaryaGİAD ve TÜGİK Konfederasyonunun çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca başkan Korkmaz, Başbakanın daveti ile katıldığı programdan moral ile döndüklerini ifade ederken, iş camiasında da Başbakan Binali Yıldırımın yatırımlarınıza devam edin mesajını iletti. Korkmaz aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olmaktan gurur duyduğunu ifade ettiği TÜGİK’in genel başkan Erkan Güral liderliğinde daha güçlü ekonomi için gerçekleşecek programları destekleyeceklerini açıkladı.


TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral da yaptığı konuşmada, SakaryaGİAD’ın başarılı ve çok özel bir dernekleri olduğuna değinirken, çalışmaları TÜGİK camiası içerisinde de örnek gösterilen başkan Korkmaz ve GİAD ailesine övgü dolu sözlerle teşekkür etti.