SAKARYAGİAD Yönetim Kurulu adına yayımladığı mesajda Korkmaz, şu ifadelere yer verdi; “Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, O’nun Türk Milletine bıraktığı en büyük mirasıdır.

Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni, dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin toplumsal huzuru en üst seviyede yaşatarak, bölgesinde ve dünyada daha güçlü kılmak hepimizin vereceği ortak çaba, özveri ve hoşgörü ile mümkün olacaktır.

Kurtuluş savaşı sonrasında, Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Türk milleti için en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

Her 29 Ekim’de yenilenen azim, kararlılıkla; Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünde ülkemizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 92. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizin ebediyete kadar varolmasını temenni eder, tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularla kutlarız.”