Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İş Adamı Nafi Güral ile bir araya geldi.  Güral ve beraberindekileri Büyükşehir Belediyesi’nde konuk eden Başkan Toçoğlu, heyetten çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

“Sakarya’yı çok sevdik”

Sakarya’da yatırımlarının devam edeceğini belirten İş Adamı Nafi Güral, “Kütahyalı bir yatırımcı olarak Sakarya’yı çok sevdik. Sakarya’da hayat geçirdiğimiz önemli yatırımlarımız var. Şehirden memnunuz. Sakarya’da yaşamanın keyfi bir başka. İnşallah şehre olan yatırımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Başkan Toçoğlu, “Sakarya, büyük şehirlere olan yakınlığı dolayısıyla son yıllarda göç alan fakat planlı bir şekilde büyüyen bir şehir. Şehrimizde de önemli bir nüfus artışı var. Sakarya, tüm kesimler tarafından yaşanabilir ve tercih edilen bir şehir haline geldi. Çok şükür Sakarya, hayatı sürdürmenin kolay ve zevkli olduğu bir şehir. Doğayı ve şehir hayatını bir arada doyasıya yaşamanın adresi olan şehrimizde yeşili koruyarak, planlı büyüyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye belirtti.