Sakarya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kasım ayında da il genelindeki operasyonların devam ettiği bildirildi.

Bir ay boyunca gerçekleştirilen çalışmalarda 3 bin 917 şüpheliyi yakalayan ekipler, bin 85 şahsı gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 215’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 863 şahsa adli kontrol tedbiri uygulandı.

Ayrıca ekipler, Kasım ayı içerisinde ki çalışmalarında kayıp olan 27 çocuğu bularak ailelerine teslim etti.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, haklarında “Yağma” suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.İ. ve M.A.T, hakkında “Hırsızlık” suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H. E, hakkında “Yağma” suçundan 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E. Ö., haklarında “Hırsızlık” suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K. ile S.G., hakkında “Hürriyetinden yoksun kılma” suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.E., hakkında “Hırsızlık” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.N., hakkında “Yaralama” suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A. ile çeşitli suçlardan aranması olan toplam 97 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kasım ayında gerçekleştirilen “Şok” uygulamalarda, 37 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet ruhsatsız tüfek, 17 adet kurusıkı tabanca ile 265 adet değişik çap ve markalarda fişek ile çalıntı olarak aranan 9 motosiklet ele geçirildi.