Katılımcı firma ve ziyaretçi profilleri açısından farklılık gösteren İnegöl Mobilya Fuarı’na mobilya bölümü öğrencileri ile katılan 8 ve 26. Meslek Komiteleri üyeleri, sektörü öğrencilere yakından tanıtarak özendirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

26.Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Murat Kurtuluş,  Komite Başkanı Sadullah Balıkçıoğlu, Meslek Komite Başkan Yardımcısı İsmet Durak, meslek lisesi  mobilya bölümü öğrenci ve öğretmenlerinin ziyaretçi olarak katıldığı fuar, katılımcılara sektördeki gelişmeler ve inovasyon çalışmalarını yakından takip etme imkanı sundu.
Komite üyeleri yaptıkları değerlendirmede, yaklaşık 70 ülkeden 2000 üzerinde ziyaretçinin katıldığı ve yurtdışı mobilya profesyonellerinin ziyaret ettiği İnegöl Modef Expo Fuarı’nın önemine değindiler. Üyeler ayrıca, sektörün gelişimini yakından izlemek ve öğrencilerin, bu sektörün geleceğine yönelik ciddi fikir sahibi olmalarına yardımcı  olmak amacıyla düzenlenen fuar ziyaret programı için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.