Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin organizasyonu ile düzenlenen Doğu Marmara Bölge Toplantısı; Bursa, Kocaeli, Bolu, Düzce, Yalova illeri kadın girişimciler kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve Doğu Marmara Kadın Girişimciler Kurulları Temsilcisi Sevgi Saygın, Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek  Çınar, Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, Yalova Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Yadigar Gencer ile bu illerin kadın girişimciler kurulu üyeleri, TOBB Sakarya Kadın  Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri ve Sakarya’da faaliyet gösteren kooperatif üyesi girişimci kadınlar iştirak etti.


Gün boyu süren program Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi inceleme gezisi ile başladı, Taraklı ilçe gezisi ve Fenerli Konak ziyareti ile devam etti.
Doğu Marmara Kadın Girişimciler Kurullarından oluşan 60 kişilik heyet, daha sonra Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda istişare ve bölge toplantısı gerçekleştirdi. 


Bölge toplantısının ev sahipliğini ve divan başkanlığını SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar yürüttü. Divan’da ayrıca Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ile Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve Doğu Marmara Kadın Girişimciler Kurulları Temsilcisi Sevgi Saygın yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar yaptı.
Diğer illerden gelen kurul başkanlarının da illerinde yapılan kooperatifleşme çalışmaları hakkında bilgi verdiği toplantı dilek ve temennilerin ardından plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.