Sakarya Müftülüğü bünyesinde görev yaparken emekliye ayrılan İl Müftü Yardımcısı Ahmet İkbal Aydın ve Pamukova Müftüsü Mehmet Arslan ile İl Müftülüğü Emektar Şoförü Ahmet Özçelik onuruna, Sakarya Müftülüğünün organizesiyle Erenler Şaheser Tesislerinde bir veda programı tertip edildi.
Karasu Müftüsü Mustafa Aydın’ın yaptığı yemek duasıyla başlayan veda programında duygularını dile getirmek isteyen tüm personel söz alarak duygularını ifade ettiler. Programa katılan müftülük personeliyle vedalaşarak helalleşen emekli hocaların veda konuşmaları sırasında duygu dolu anlar da yaşandı.
İl müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve Sakarya Müftülüğü Personelinin tamamının hazır bulunduğu veda programında bir konuşma yapan İl Müftüsü İlyas Serenli; Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çeşitli kademelerinde 40 yılı aşkın bir süre hizmet veren Hocalara başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Emekli olan saygıdeğer hocalarımıza biz de Sakarya Müftülüğü ailesi olarak bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz” dedi.
Program sonunda, Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli ve İl Müftüsü İlyas Serenli tarafından emekliye ayrılan Hocalara, başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı birer plaket verildi. Ayrıca Diyanet-sen Sakarya Şubesi tarafından da günün anısına hediye takdimi yapıldı.