Sakarya’da düzenlenen operasyonlar neticesinde Hendek, Erenler, Akyazı, Pamukova ve Kaynarca olmak üzere 5 ilçede çok sayıda FETÖ terör örgütüne ait örgütsel doküman ele geçirildi. Buna göre:

* Hendek ilçesi Hamitli Mahallesinde TEM Otoyolu üzerinde boş bir arazide 18 adet FETÖ terör örgütüne ait kitap ve dergi ele geçirildi. Jandarma ekipleri dökümanları araziye bırakan kimliği belirsiz kişi veya kişileri yakalama çalışması başlattı.

* Erenler ilçesi Kayalarmemhudiye Mahallesinde FETÖ terör örgütüne ait olduğu öğrenilen ve naylon poşetlerle suya atılmış vaziyette 121 kitap ve 279 dergi ele geçirildi. Jandarma ekipleri kitapları araziye bırakan kimliği belirsiz kişi veya kişileri yakalama çalışması başlattı.

* Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahallesinde FETÖ terör örgütüne üye oldukları bildirilen H.C., M.O., Ö.M., E.M., S.D., H.K. ve M.A. isimli şahıslar jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ekiplerin M.S. isimli bir şahsında yakalanması için çalışma başlattığını bildirildi.

* Pamukova ilçesi Eğriçam Mahallesinde Pamukova Cumhuriyet Savcılığınca alınan arama kararı ile FETÖ terör örgütü üyesi M.Ü., M.Ö., R.K., T.K. ve C.K’nın evlerinde arama yapan ekipler, 2 adet masa üstü ve 1 adet dizüstü bilgisayar olmak üzere, 5 adet cep telefonu ve örgüt lideri Fetullah Gülen’e ait bir kitabı ele geçirdi. Şüpheliler jandarma ekiplerince gözaltına alınarak haklarında işlem başlatıldı.

* Kaynarca ilçesi Kulaklı Mahallesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Kaynarca Cumhuriyet Savcılığınca alınan arama kararı ile FETÖ terör örgütü üyesi A.K., M.N., ve A.S.K.’nin evlerinde yapılan aramalarda 4 adet 1 dolar, 1 adet kurusıkı tabanca, 14 adet kurusıkı mermisi, 1 adet av tüfeği ve 3 adet av tüfeği mermisi ele geçirildi. Jandarma tarafından ifadesi alınan şüpheliler serbest bırakıldı. /MedyaDetay.com