Törene Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve avukat yakınları katılırken solona sığmayan pek çok kişi de töreni ayakta izledi.

Törende açılış konuşmasını yapan Başkan Kazan, ““Her defasında en az onlar kadar heyecanlanıyorum. Ne mutlu bize ki başkanlığını yaptığım şu dönemde huzurlarınızda bulunan bu genç, dinamik ve çalışkan kardeşlerim hiç şüphe etmiyorum ki Baromuza uzun yıllar hizmet edecekler ve Baromuzun gurur kaynağı olacakladır. Bu gün bu tören geleceğe dair umutlarımızın yeşerdiği günlerden biri olmuştur. Tıpkı yaşadığımız bu sonbahar mevsimi gibi, sararmış, yapraklarını dökmüş, hukuk ile beslenmeyen, adalet dağıtmakta acze düşülmüş şu günlerde emin olunuz ki bu genç meslektaşlarım hukukun geleceğini yepyeni filizler ile yeşertip inşa edeceklerdir. Genç meslektaşlarım, kardeşlerim; Bu ilkelerle, avukatlık mesleğini onuru ve kuralları ile yapacağınıza dair güvenim sonsuzdur. Her birinizin gözlerinde o ışığı, o azmi görüyor ve bu haklı mücadelede hepinize başarılar diliyorum. Sizleri özveri ile yetiştiren bu günlere getiren ailelerinizi de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Yanlarında staj yaptıkları üstatların da ruhsatnamelerini alan çiçeği burnunda avukatlar törenin ardından mutluluklarını aileleri ve arkadaşları ile paylaşarak, tebrikleri kabul ettiler.