Ziyarette Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez’e, Başkan Vekili Abdullah Arı, Başkan Yardımcıları Harun Kestane, Vedat İnan ile Tacettin Güven de eşlik etti.

İl Başkanı Fevzi Kılıç’ı makamında ziyaret ederek, sağlık çalışanları ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanı üyelerinin sıkıntılarını aktaran Sönmez, uzun zamandır beklenen ASP çalışanlarına yönelik görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının açılmasından dolayı memnuniyet ve teşekkürlerini iletti.

İl Başkanı Fevzi Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağlık ile Aile ve Sosyal Politikalar çalışanlarının merkezinde insan bulunuyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışında bir medeniyetin torunları olarak ve Ak Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana sağlık alanında birçok reform yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yardım elini uzatan ve milletimizin teveccühüne, dualarına mazhar olan iktidarız. Sağlık alanında yeni yapılanma yakında meclise sevk edilecek inşallah hayırlı olsun. Biz karar alırken sahanın sesi olan sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veriyoruz. ASP çalışanı arkadaşlara başılar diliyorum. Kandın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, çalışmalarınızda  başarılar diliyorum” dedi.