Ziyarette Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Şube Başkan Vekili Abdullah Arı, Başkan Yardımcıları Yavuz Bingöl, Harun Kestane, Muhammet Durmaz, Vedat İnan ve Tacettin Güven hazır bulundu.

Şube Başkanı Abdullah Sönmez, İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Aziz Öğütlü’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Sönmez, “Değerli müdürümüze atanmış olduğu yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz. Bizler Sağlık-Sen Sakarya Şubesi olarak sağlık çalışanlarının ilimizde bütün kurumlarda sahada yaşadıkları sorunların istek ve taleplerinin çözümü için yetkilendirdiği sendikayız. Aynı zamanda Sağlık-Sen yeniden büyük Türkiye’nin inşası yolunda taşın altına elini değil vücudunu koyan sendikadır. Rabbimiz ülkemizi hain terör saldırılarından muhafaza eylesin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Yönetim Kuruluna ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Sakarya’mızda sağlık hizmetlerine gerek koruyucu hekimlik, gerek tedavi aşamasında   memnuniyeti arttırarak ve hedeflerimizi büyüterek yolumuza devam edeceğiz. Sağlık çalışanı mesai arkadaşlarımızdan gelecek olan istek ve talepleri iletme noktasında her zaman kapımız açık. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.