Toplantıya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Vekili Abdullah Arı, Başkan Yardımcıları Yavuz Bingöl, Harun Kestane, Muhammet Durmaz ve Tacettin Güven’in yanı sıra, İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğünde görev yapan sendika temsilcileri katıldı.

İlçe ve işyeri temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda toplu sözleşme kazanımları ve üyelerin yaşadığı sorunlar ele alındı.

Şube Başkanı Abdullah Sönmez; toplantıya katılan temsilcilere yönetim kurulu adına teşekkür ederek, geçen hafta gerçekleşen genel seçimin bozulan istikrarın tekrar tesisi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Sönmez, “Genel Başkanımız Metin Memiş’in de ifade ettiği gibi, Türkiye demokratik geleceği adına tarihi önemde bir seçimi geride bıraktı. Seçmenin yüzde 98’inin tercihinin yansıdığı parlamento yeni Türkiye’nin inşa ve ihya yolculuğunun en büyük kazanımıdır. Bu yıl ilk defa yetkili sendika olduğumuz Halk Sağlığı Müdürlüğü için ilçe ve işyeri temsilcilerimize emekleri için teşekkür ediyoruz. Halk Sağlığı İl Müdürünün atamasının da bir önce yapılması, üyelerimizin sorunlarının çözümü açısından önemlidir” dedi.

Sakarya’da bütün iş kollarında tek yetkili sendika olan Memur-sen’e destek olmaya devam edeceklerini de dile getiren Sönmez, “Haksızlığa karşı dik duran ve hak aramanın adresi olan, 1 milyon üye hedefi bulunan büyük Memur Sen’e bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.