İl Sağlık Müdürlüğünden alınan izin ile dağıtılan yemekler, Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesinin yemekhanesinde hazırlandı.

Okul müdürü Kadir Gezer, ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen bu zor ortamda, özveriyle hizmet veren sağlık çalışanları için kendilerinin de bu hizmete teşekkür etmek istediklerini ifade ederek, mübarek Ramazan ayında dualarının kabulü dileğiyle ev ortamının sıcaklığını tüm sağlık çalışanlarına ve hastalara hissettirmek istediklerini belirtti.

Pandemi Hastanesi olarak hizmet veren Toyota Hastanesinde görevli doktor ve çalışanlar da, Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesinin kendileri için hazırladığı anlamlı iftar yemeğine çok teşekkür ederek, milletimizin güzel günlerine en kısa zamanda kavuşması için mücadeleye devam ettiklerini ifade ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da, koronavirüs salgını başladığı ilk günden itibaren eğitim camiasının tüm imkanlarıyla sağlık çalışanlarının yanında yer aldığını ifade ederek, ilimizin başarılı okullarından Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Mübarek Ramazan Ayında sağlık çalışanlarımız için okul imkanları çerçevesinde iftar yemeği hazırlamasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Durmuş, duyarlı davranışlarından dolayı tüm okul yönetimine ve personeline teşekkür etti.