SAGİAD; 1 Aralık 2012 Cumartesi günü “Sakarya İş Dünyasında Kadın Vizyonu ’12”yi düzenliyor. İlknur Çakar’ın Moderatörlüğü’nde gerçekleşecek programa; Hediye Güral Gür, İpek Üstündağ ve Yıldız Bezek katılacak.

SAGİAD Hizmet binasında Basın Mensuplarıyla kahvaltıda bira araya gelen SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi, SAGİAD İş Kadınları Kulübü Başkanı Serap Yılmaz ve Sakarya İş Dünyasında Kadın Vizyonu ’12 Moderatörü İlknur Çakar; 1 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan Sakarya İş Dünyasında Kadın Vizyonu ’12 ile ilgili bilgi verdi.

Sunum

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) olarak, iş dünyasında yenilikçilik, farkındalık ve girişimcilik ruhuna sahip, “Hayatımıza Renk Katan” kadınlarımızın, iş gücü, sosyal ve ekonomik alanlarda gösterdikleri başarıların, profesyoneller tarafından değerlendirileceği “İş Dünyasında Kadın Vizyonu ’12”; 1 Aralık 2012 Cumartesi günü Saat: 14.00’te de Elmas Garden Inn’de gerçekleşecek. Elmas Garden Inn’de Hür Fm Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Çakar’ın Moderatörlüğü’nde gerçekleşecek olan kadın vizyonuna NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Şen Piliç Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İpek Üstündağ ve DRC Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Bezek, sunumlarını yapacak.

Program

Saat: 14.00’te açılış kokteyli ile başlayacak olan program; “SAGİAD Video Sunumu, SAGİAD İş Kadınları Kulübü Başkanı Serap Yılmaz ve SAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi, birer konuşma yapacak. Ardından NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, DRC Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Bezek ve Şen Piliç Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür İpek Üstündağ sunumlarını gerçekleştirecek. Program; soru cevap bölümünün ardından saat: 17.00’deki plaket takdimiyle sona erecek.