Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na otobüs seferleri düzenlemeye 18 Eylül’de başlıyor. Büyükşehir iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde gerçekleştirilecek otobüs seferlerinin konforlu ve son model ‘HAVASAK’ otobüsleri ile yapılacağını açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Hazırlıklarımızı tamamladık. Sabiha Gökçen Havalimanı’na seferlerimizi 18 Eylül’de başlatıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diyerek müjdeyi paylaştı.

"Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun"
Beklenen müjdeli haberi açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Uzun zamandır vatandaşlarımız şehrimizden Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşımlarda sıkıntılar yaşıyordu. Vatandaşlarımıza havalimanı ulaşımında daha güvenli daha konforlu ve daha sağlıklı bir hizmet sunmak için ‘HAVASAK’ adını verdiğimiz otobüs filosunu hayata geçirdik. 18 Eylül Cuma günü ilk seferlerimize başlıyoruz. İlk etapta gün boyunca toplam 9 geliş ve 9 gidiş sefer olacak. İleriki süreçte de sefer sayılarımızı arttıracağız. 29 yolcu kapasiteli araçlarımızda koronavirüs tedbirlerini de uygulayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Toplam 8 şubede bilet kesimi olacak
Son model 5 araçlık filo ile hizmet sunmaya başlayacak ‘HAVASAK’ Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden kalkış yapacak, son durakları ise Sabiha Gökçen Havalimanı olacak. Şehir genelinde Kent Meydanı, Terminal, Kampüs, Mavi Durak, Çark Caddesi, Şal Sokak ve Erenler Patates Hali ile Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere toplam 8 şubede bilet kesim noktaları olacak. Online bilet satışları ise 0850 480 34 54 numarası ya da havasak.com.tr ile belpas.com.tr adresinden yapılacak.