Programa Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve STK’lar katıldı.
 

“Ülkemiz birlik oldu biz de burada bunu temsil ediyoruz”

 Şerbetpınar ve Hızar Mahallelerinde Sabah Namazı sonrasında cemaate bir konuşma yapan Başkan Ahmet Acar, gerçekleştirdikleri sabah namazı buluşmalarının siyasi bir amaç gütmediğini söyledi.

Başkan Acar, “Şerefli ve onurlu bir mücadele veren ordumuzun arkasında tüm ülke bir oldu biz de burada, namaz sonrasında birlik mesajları vermek için toplandık. Siyasi görüşü her ne olursa olsun vatandaşlarımız burada bize destek vermektedir. Bütün İslam düşmanları görsün ki İslam ordusunun arkasında kenetlenmiş bir Türk ulusu vardır, bu duruşu hiçbir oyun bozamayacaktır” dedi.

“Tutulmayan sözler ve oynanan oyunlara karşı askerimiz bölgede”

Afrin’de sürmekte olan Zeytin Dalı harekatının öncesinde yaşananları gözler önüne sermek amacı ile açıklamalarda bulunan Ahmet Acar, “Güçlü olduğunu ve ne yaparsalar yapsınlar haklı olacağını zanneden kan emici emperyalist devlet ve toplulukların desteğiyle ülkemizin hemen yanı başında kurulmaya çalışılan soysuz çapulcu ordusunun, geri alınacağı bahane edilerek verilen ağır silahlar ile silahlandırılmasının ve bu soysuz ordusunun Fırat’ın batısına geçmeyeceği gibi daha nice vaatlerin tutulmaması üzerine, kendi göbeğini kesmek ve ülkesinin yanı başında düşman barındırmak isteyenlere geçit vermeyeceğini göstermek üzere ordumuzu Afrin’e uğurladık, hiç şüphemiz yoktur ki ordumuz bu çapulcuları dağıtacak. Bizler de dua ordusu olarak dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Harekat sürdüğü müddetçe siyasi görüşü her ne olursa olsun halkımız ile sabah namazlarında dualarımızı sürdüreceğiz, askerimize destek vereceğiz” dedi.

“Bu oyunlar bizi ayırmıyor aksine daha çok birbirimize yakınlaştırıyor”

“Türk milleti son zamanlarda yaşamış olduğu ağır siyasi travmalara rağmen hiçbir milletin gösteremediği, dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde, birbirine kenetlenmiştir” diyen Başkan Acar sözlerini, “Bu oyunlara rağmen her darbede daha da güçlenerek ayağa kalkmıştır. Bu, Türk milletinin atalarından gelen asil kan sayesinde ezelden beridir nasıl destanlar yazdığını halen idrak edememiş dünyaya ibretlik bir ders niteliğindedir. Evet bizim ordumuz İslam’a sancaktarlık yapmış bir ordudur. İslam coğrafyasında yaşanan mezalimleri basından görüyoruz. Basından göremediklerimizi sosyal medyadan takip ediyoruz. Hiçbirimizin dünyanın çeşitli ülkelerinde Müslüman kardeşlerimize yaşatılan zulümleri yüreği kaldırmıyor. Bugün Afrin harekatı ile bu oyunlardan önemli bir kısmını bozacağız. Yüce Allah’ın (C.C) izni ve inayeti ile yarın bütün Müslüman coğrafyasının tekrar liderliğini üstleneceğiz ve bu oyunların bir daha oynanmasına müsaade etmeyeceğiz.
Bu vesile ile bizleri mahallerinde ağırlayan Hızar Mahalle Muhtarımıza, Şerbetpınar Mahalle Muhtarımıza, Siyasi Parti Temsilcilerine, STK’larımıza ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, dua ordusu olan kardeşlerimize hemşerilerimize teşekkür ederim. Allah dualarımız dergahında kabul etsin” şeklinde tamamladı.