Başkan Işıksu inceledi

Adapazarı Belediyesi asfalt atağını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Yusuf Özden ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ile birlikte Rüstemler’de devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

6 bin ton asfalt

Fen İşleri ekiplerinin gayretli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Başkan Işıksu, “Adapazarı’mızın her yerinde oluşturduğumuz programlar dâhilinde hemşehrilerimizi memnun eden çalışmalar yapıyoruz, gayret eden çalışma arkadaşlarımıza ve bizlerle olan kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Asfalt programımız çerçevesinde yılsonuna kadar toplam 38 bin ton asfalt atacağız. Rüstemlerli hemşehrilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştıracak çalışmalarımız hızla sürüyor. Çalışmalar sonucunda Rüstemler’de 6 bin 90 ton asfalt atmış olacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhtar Işık’tan teşekkür

Mahalle sakinlerinin asfalt çalışmalarından duyduğu mutluluğu paylaşan Rüstemler Mahallesi Muhtarı Yakup Işık, “Mahallemiz çalışma için çok sevindi. Taleplerimizi hızla işleme koyan, bizleri memnun eden Mutlu Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.