Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sığınmacı ve yetim çocuklar ile iftar sofralarında buluştu. Reisoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programında AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Milletvekili Adayları Kenan Sofuoğlu, Lütfi Bayraktar, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ve çok sayıda katılımcı yer aldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, iftarın ardından edilen dualar ile son buldu.

Mazlumların umudu

İftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Ramazan’ın 15. günleri Türkiye’deki AK Partimizin tüm belediyeleri ile il teşkilatlarımız kardeşlik sofralarında buluşuyor. Sakarya’da Büyükşehir Belediye Başkanımızın himayelerinde gerçekleştirdiğimiz kardeşlik sofralarının bir yenisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Ramazan’ın maneviyatını yaşarken bir yandan da siyasetin heyecanını yaşıyoruz. Sizde biliyorsunuz ki ülkemiz 24 Haziran’da seçime gidiyor. Bu seçimi sadece biz beklemiyoruz. Ülkemiz beklemiyor. Bu seçimi tüm Müslümanlar, mazlumlar ve gönül coğrafyamızda yaşayan tüm insanoğlu bekliyor. Biz 16 yıldır iktidarlığımız süresince mazlumların umudu olmuş bir partiyiz. İnşallah umut olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ramazanın bereketi ve mağfireti

Programın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Paylaşmanın, dayanışmanın ayı olan Ramazan’ın en güzel buluşmasını yetim kardeşlerimizle gerçekleştirdik. Ramazan’ın bereketi ve mağfireti bu güzel kardeşlerimizle bizleri buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizde, ülkemizde insanımıza hizmet sunan çok değerli STK’lar ile birlikte bu hizmetlerimizi sürdürmeye, destek olmaya devam edeceğiz. Böyle güzel bir ortamda bulunmaktan mutlu olduk” ifadelerini kullandı.