Serdivan Park’ta bu yıl 5.si düzenlenecek olan Ramazan Etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, konser, tiyatro oyunları, bilgi yarışmaları, sahne şovları gibi çeşitli gösterilerle Ramazan’ın manevi coşkusunu doyasıya yaşarken, etkinlik alanına kurulacak olan standlardan da on bir ayın sultanı Ramazan’ı simgeleyen ürün ve lezzetleri satın alabilecekler.
Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ramazan Ayı münasebetiyle yayımladığı mesajında İslam Âleminin büyük bir özlemle beklediği Ramazan-ı Şerif’in tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulunarak, “Müslümanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri, hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır.” dedi.

Başkan Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayının başta ilçemize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bu mübarek ayın bizlere getirdiği güzellikleri birlikte yaşamak için tüm hemşehrilerimizi Ramazan süresince Serdivan Park'ta gerçekleştireceğimiz Ramazan etkinliklerimize bekliyoruz.”