Serdivan Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği “Serdivan Ramazan Buluşmaları” iftarlarının dördüncüsü Aralık Mahallesi’nde yapıldı.

Aralık Mahallesindeki cami bahçesinde verilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programı öncesinde, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Ak Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya masaları dolaşarak mahalle halkı ile selamlaştılar ve ramazanlarını tebrik ettiler.

Selamlaşma sonrasında vatandaşlar ile birlikte hazırlanan iftar sofralarına oturan  Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Başkanı Osman Çelik,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya iftar saatine kadar programa katılanlarla sohbet ettiler.

Ramazan’ın huzur ve kardeşlik ayı olduğunu belirten Başkan Alemdar, “Ramazan’ın yarısını geride bıraktık. Huzurun, kardeşliğin ve hoşgörünün hakim olduğu bu mübarek günlerin herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle Ramazan’ınızı tekrar tebrik ediyorum” dedi.

İftar sonrasında, Serdivan Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında mahalle sakinleri için hazırlanan meddah, ortaoyunu, Hacivat ve Karagöz gösterileri ile çocuklar ve aileleri keyifli dakikalar geçirdiler.