Başmüdür Yardımcısı M. Nuri Kırşan, Pazarlama Müdürü Vesile Topuz, PDM Müdürü Erkan Koca, Başdağıtıcı Burcu Yılmaz ve Dağıtıcı Yavuz Aka’nın da eşlik ettiği ziyarette kabullerinden dolayı Vali Çetin Oktay Kaldırım'a teşekkür ettiklerini ifade eden Başmüdür Gür, ilk posta teşkilatının Tanzimat Fermanı ile yaşanan gelişmelerin sonucu olarak Osmanlı Devleti'nin tüm halkın ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla Nezaret olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulduğunu ve o günden bu yana da hizmetine devam ettiğini belirterek teşkilatın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, PTT'nin yetkin personeli ve etkin hizmet sunumu ile vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerinin en yüksek seviyede karşılanmasına özen göstererek şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de süratli, güvenli ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmekte olduğunu belirterek büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayan köklü teşkilâtın müşteri memnuniyetini daima ön planda tutuğunu belirtti. Geçmişten geleceğe çok önemli hatıralar taşıyan teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladığını dile getiren Vali Çetin Oktay Kaldırım, tüm teşkilat mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Gür, PTT AŞ tarafından 2019 yılında “Milli Mücadele’nin 100. Yılı” anısına üretilen özel koleksiyonu Vali Çetin Oktay Kaldırım'a hediye etti.