Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 189. Yıldönümü nedeniyle Akyazı Kaymakamı Kâmuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Mustafa Tonyalı, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Kaliç, Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, personelin haftasını kutladı.

Akyazı Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çakmak yaptığı konuşmada, "Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta teşkilatının kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzeninde diğer emniyet unsurlarımıza yardımcı olan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan Zabıta teşkilatımız, aynı zamanda belediyemizle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan bir kolluk gücüdür. Zabıtamız her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat esasına göre çalışmaktadır. Zabıta teşkilatımız vatandaşımızın sağlık, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Toplum olmasının gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan zabıta ekiplerimiz ilçemizde özveriyle görev yapmaktadırlar” dedi,

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı ise; “Vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencelerinden olan Zabıta teşkilatımızın, başta Müdürümüz olmak üzere tüm personelin haftasını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Akyazı kaymakamı Kâmuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak, Mustafa Tonyalı, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Kaliç, zabıta personeline tatlı ikramında bulundu. Birlikte günün anısına çekilen fotoğraflar sonunda heyet zabıta personeline çalışmalarında başarılar diledi.