Sakarya Müftülüğünün il genelinde görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik organize ettiği eğitim semineri, kalabalık bir katılımla Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Emekli Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük konuk olarak katılarak seminer verdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminer programında Sakarya Müftüsü İlyas Serenli açılış konuşması gerçekleştirdi.

Daha sonra ise Prof. Dr. Raşit Küçük, salonun tamamını dolduran Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlilerine “Kur’an - Sünnet Bütünlüğü” konulu bir seminer verdi.

Programın sonunda, Diyanet İşleri Başkanlığı Emekli Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük’e Sakarya Müftülüğü tarafından günün anısına çiçek takdimi yapıldı.

prof_dr_kucukten_din_gorevlilerine_seminer3.jpg

Gerçekleştirilen seminer programına; Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakfı Bşk. Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Sakarya İl Müftü Yardımcıları Yusuf Akkuş, Nejdet Arman, Muhammet Suiçmez ve Ahmet İkbal Aydın ile ilçe müftüleri, Sakarya genelinde görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

prof_dr_kucukten_din_gorevlilerine_seminer2.jpg