Sektörde köklü bir geçmişe sahip olan Plant Süs Bitkiciliği ve Peyzaj Dergisi haber portalıyla tüm dünyaya açılıyor. Süs bitkicileri üreticileri sektöründe bir ilke imza atan  www.plantdergisi.com internet sitesi 12 Kasım Pazartesi günü hizmette olacak.

Bir ilki gerçekleştiriyor

Süs bitkileri sektöründe Sakarya patentli tek ulusal dergi olan Plant, hazırladığı internet haber portalıyla herkese ulaşmayı amaçlıyor. Sektörde köklü bir geçmişe sahip olan ve Avrupa’daki uluslararası çıkışıyla göz dolduran Plant Süs Bitkiciliği ve Peyzaj Dergisi kendini sürekli yeniliyor. Sakarya ve Türkiye başta olmak üzere Avrupa’daki gelişmeleri yakından takip eden haber ve röportajlara yer veren dergi, sektör üzerine yazılan makalelerle de büyük beğeni toplarken, çalışmalarını haber portalına taşıyor.

En son haberler

Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Adıyaman, haber portalıyla tüm okuyucularına internet üzerinden ulaşabileceklerini belirtti. Adıyaman: “Plant Süs Bitkiciliği ve Peyzaj Dergisi olarak kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Dergimizle tüm kesimlere ulaşıyoruz. Artık haber portalımızla birlikte internet üzerinden de takip edilebileceğiz. Sektör ile ilgili son gelişmeler tüm hızıyla sitemizde yer alacaktır.” dedi. www.plantdergisi.com adlı internet sitesi 12 Kasım Pazartesi günü hizmette olacak.