İlçe genelinde bulunan 93 çocuk parkının bakımını ve meydanların peyzajından sorumlu olan park bahçeler müdürlüğü ekipleri aynı zamanda ilçe genelinde bulunan camilerin, okulların bahçe ve çevrelerini düzenliyor. 7’den 70’e herkesin istifade ettiği bu hizmetlerde şehrin makyajını yapan müdürlüğün önemine değinen Başkan Yılmazer, göreve geldiğinden bu yana 4 yıllık süreçte yapılan çalışmaların mimarı, belediye çalışanlarının olduğunu aktardı.

“Bizlerin birlik ve beraberliği ilçemize güç verecektir”

Başkan Yılmazer “4 yıl içinde Sapanca’mıza inanıyorum ki başarılı katkılar sağladık. Yapılmayanları hatta yapılması hayal denilenleri sizlerle birlikte yaptık. Belediye hizmetleri ekip işidir. Sizlerin başarısı, bizlerin başarısı ve gururdur. Yapılan tüm çalışmalarda gösterdiğiniz gayret ve özveri için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlerin birlik ve beraberliği ilçemize güç verecektir” dedi.

Personel buluşmasında Park Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili personelin görüş ve düşüncelerini sordu. Söz alan personeller, bulundukları müdürlüğün işleyişleri hakkında fikirleri ve ilçeye kazanım sağlayacak yeni projeler hakkında önerilerini dile getirdiler.