Pamukova Belediyesi tarafından eski garaj ve soğuk hava deposunun olduğu alana yapılan bölgenin en büyük ve en modern çok amaçlı sosyal tesisi olan Göl Park’ta sona gelindi.
İçerisinde suni gölet, yürüyüş yolları, kafeterya, spor aletleri parkı, şelaleler, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı projenin tamamlanması ile Pamukovalılar yepyeni ve modern bir tesise kavuştu.



Görsel ve kullanım imkanları açısından birçok hizmet alanına hitap edecek olan Göl Park’ın 10 bin metrekare arazi üzerine kurulduğunu kaydeden Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, “4 bin 500 metrekare suni göletin yer aldığı proje bu özelliği ile bölgenin ilk ve en büyük projesi. İstanbul - Antalya D-650 karayolunun hemen yanında bulunan projeyle yerli ve yabancı turistlere de hitap etmeyi planlıyoruz” dedi.



Pamukova ilçesini ilklerle buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Keser, “İlçemizi her alanda olduğu gibi sosyal yaşam alanlarında da ilklerle buluşturmaya devam ediyoruz. 10 bin metrekare arazi üstüne yapılacak olan proje ile vatandaşlarımızın günün stres ve yorgunluklarını atabilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri, misafirlerini nezih bir ortamda ağırlayabilecekleri bir proje oluşturduk. Bölgemizde eşsiz bir mekân olacak olan Göl Park’ı bir hafta içinde vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.