Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’in ev sahipliğinde gerçekleşen belediye-halk bayramlaşmasına bu yıl da muhtarlar, sivil toplum kurulu temsilcileri, amatör spor kulübü başkan, yönetici ve sporcularının yanı sıra yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

Belediye Başkanı Cevat Keser, bayramlaşma programına katılanlarla tek tek bayramlaşırken, "Bayramlar, paylaşma, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı önemli günlerdir. Her sene gerçekleştirdiğimiz gibi bu yıl da Kurban Bayramı bayramlaşma programımızı belediyemizde gerçekleştirdik. Sağ olsunlar her yıl olduğu gibi bu yıl da hemşerilerimiz bizleri yalnız bırakmadılar. Yoğun bir katılım göstererek bizleri mutlu kıldılar. Bayramlaşma programımıza iştirak eden işçisinden memuruna, çiftçisinden, iş adamına, muhtarından azasına, sporcusundan sivil toplum örgütlerine, hanım kardeşlerimden, gençlerimize kadar, hülasa tüm halkımıza canı gönülden teşekkür ediyor, sevdikleriyle birlikte daha nice bayramlara hep beraber erişmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Misafirlere çikolata, çay ve meşrubat ikram edilen bayramlaşma programında Başkan Keser kendisiyle bayramlaşmaya gelen çocuklara da bol bol harçlık dağıttı.