İlçede başlatılan 77 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarının sonlandığını belirten Toçoğlu, sağlam altyapı ve sorunsuz içmesuyu konusunda örnek bir şehir için çalıştıklarını söyledi.

“Altyapının röntgenini çektik”

Toçoğlu, “Pamukova’da altyapının röntgenini çekmiştik. Bu kapsamda yaklaşık değeri 22 milyon lira olan 77 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarımızı sonlandırdık. Altyapı ve içmesuyu çalışmalarının sonlandığı bölgelerde hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı hayata geçirdik. Etap etap ilçemizdeki çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz Pamukova’da altyapı ve içmesuyunda 0 sorun” diye konuştu.


“Standartlar yükseliyor”

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Kısa süre önce şehrimizin tamamı için 101 milyon lira değerinde yeni yatırımların müjdesini verdik. İnşallah Cuma günü toplu temel atma töreni ile yeni dönem için yeni projelerle yola çıkıyoruz. Bu kapsamda Pamukovamızı da ilgilendiren altyapı çalışmalarımız söz konusu. İçmesuyu ve yağmursuyu konusunda atacağımız yeni adımlar ile Pamukova’nın standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz.”

“Hayırlı olsun”

 “Pamukova’da başlatılacak yeni içmesuyu yatırımları ile ilçemizde uzun yıllar su konusunda sorun yaşanmayacak. 8 milyon lira değerinde içmesuyu yatırımlarımızın yanı sıra ilçemiz için yağmursuyu projesi başlatacağız. Şehrimizin tamamında kalıcı çözümlerden yanayız. İfade ettiğimiz gibi göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yerin altına yatırım yapmaktan asla çekinmiyoruz. Yeni yatırımlarımız şimdiden Pamukova’ya hayırlı olsun.”