Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Daire Müdürleri ile birlikte düzenlediği kahvaltılı toplantıda ilçenin Muhtarlarıyla yeni yatırımları değerlendirdi.

Erenler Seçkin Otel’de düzenlenen kahvaltılı programa Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira, Erenler’in tüm Mahalle ve Köy Muhtarları ve Erenler Belediyesi Daire Müdürleri katıldı.

2012 yılına ilişkin değerlendirilmelerin yapıldığı toplantıda 2013 yılı içerisinde yapılması düşünülen yatırımlar ile alakalı bilgiler verilerek Muhtarların görüşleri alındı.

“Biz ortak aklı önemsiyoruz”

Başkan Öztürk yaptığı konuşmada, tüm Mahalle ve Köy Muhtarları, Belediyenin Daire Müdürleri ile bir araya gelerek 2012 yılı çalışmalarını değerlendirerek, 2013 yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacında olduklarını dile getirdi. Öztürk, “Yapılmasını arzuladığınız eksik gördüğünüz konuları burada birlikte istişare etmek için bir araya geldik. Biz ortak aklı önemsiyoruz, bu sebeple göreve geldiğimiz günden beri mahalle ve köylerimizin sorunlarını sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda değerlendirerek ilgili birimlerle görüşüp çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu gün de bunun için buradayız. Karşılıklı soru görüş ve önerilerinizi bekliyorum” dedi.

“2013 Erenler’de yatırım yılı olacak”

Öztürk, ilçeye birçok yeniliğin kazandırıldığını belirterek, yarım kalan projelerinin tamamlanarak yeni birçok projeler ile birlikte hayata geçirileceğini ifade etti. Öztürk, “2013 yılında asgari 50 bin ton asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Sayın Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz ile imzaladığımız protokol sonrası İlçemizde İmam Hatip Lisesinin yapımı için tüm çalışmalar tamamlandı yakında ihaleye çıkıyoruz. İçerisinde Çocuk, Bayan ve Erkek yüzme havuzlarının bulunduğu, Bay Bayan ayrı ayrı olmak kaydı ile tuz odası, sauna, hamam, fitnes salonu ve kafelerin bulundu, buz paten pistinin olduğu dev spor kompleksi için çalışmalarımızda son noktaya gelindi. Vatandaşlarımıza nefes aldıracak olan yeni yedi tane park çalışmalarımız olacak” diye konuşan Başkan Öztürk Küpçüler ve Yenimahalle bölgelerini kapsayan 666 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirecekleri Kentsel Dönüşüm dosyalarının tamamlanarak bakanlığa teslim edildiğini belirtti. Sakarya’nın en önemli yatırımlarından biri olacak olan Kentsel Dönüşüm ile Erenleri gelecek nesiller için yeniden düzenlenmesi ile gerçekleşecek diğer yatırımlar şimdiden ilçemiz halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“Erenler emin ellerde”

Toplantıya katılarak konuşma yapan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira, “İlçe Başkanı olarak göreve geldiğim dört senelik süreç içerisinde Belediyemizle olsun, Muhtarlarımızla olsun ilçemizin geleceği için son derece uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik hiçbir anlaşmazlığımız olmadı. Bugün yine burada halkımıza hizmet uğruna sergilenen muhteşemgörüntü Erenlerin emin ellerde olduğunu gösteriyor. Bu güzel birliktelikten duyduğum memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk’e çalışma arkadaşlarına ve tüm muhtarlarımıza milletimiz adına teşekkür ediyorum. Bu güzel ve örnek teşkil edecek çalışmaların bundan sonrada devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

“Erenler’in geleceği çok daha güzel olacak”

Toplantıda söz alarak dilek ve temennilerini dile getiren Muhtarlar Mahallelerindeki eksikleri dile getirerek 2012 yılı içerisinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Öztürk’e teşekkür ederek 2013 yılında yapılacak olan yeni bu proje ve hizmetler ile Erenlerin geleceği çok daha güzel olacaktır diyerek Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e bu toplantıyı düzenlediğinden dolayı teşekkür ettiler.