Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ile Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kardiyoloji Uzmanı Doktor Gökhan Öner arasında yapılan protokolle, Adapazarı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne röntgen cihazı hibe edildi.
 
Daha kaliteli hizmet
 
Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kardiyoloji Uzman Doktor Gökhan Öner, hastane cihazlarını son sistemle yenilediklerini ifade ederek, kullanılabilir durumda olan birçok cihazı ise, ihtiyacı olan kurum ve kişilere  hibe ettiklerini söyledi. Ayrıca, hayvan sevgisi ve doğa sevgisinin önemine de değinerek, “İçinde, doğa ve hayvan sevgisi olmayanların, insana hizmet noktasında da yeterli ve başarılı olamayacağını düşünüyorum.” dedi.
 
Teşekkür etti
Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Adatıp Hastanesi’nin bu anlamlı desteğine değinerek, “Şehrimize karşı duyarlılığını sosyal, kültürel, sağlık, spor ve birçok alanda her zaman ortaya koyan başta Orhan Kocabıyık olmak üzere, tüm Ada Tıp Hastanesi Yönetimi, bugün de barınağımızın önemli ihtiyaçlarından biri olan röntgen cihazını kurumumuza hediye ettiler. Adapazarı Belediyesi olarak sokak hayvanlarına en iyi hizmeti vermek adına, büyük gayret ve özveri gösteren bir belediyecilik anlayışını ortaya koyuyoruz. Yeni röntgen cihazımızla birlikte hizmetimiz daha da kaliteli olacak. Belediyemiz ve tüm hayvan severler adına Adatıp Ailesine teşekkür ediyorum” dedi.