Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık’ın ailesi ile birlikte iştirak ettiği gecede, Sakarya Diyaliz, Serdivan AVM ve Bilge Hastanesi çalışanları da yer aldı.

“Kaliteli sağlık hizmeti sunmak için bu yola çıktık”

Organizasyonun ilk dakikalarında bir konuşma yapan Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar, “Başta, Sakarya’nın sevilen ve büyük saygı duyulan simalarından, Sakaryaspor’luların Orhan babası olarak bilinen, tüm iyi niyetiyle maddi ve manevi sonsuz desteğini gördüğümüz Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan Kocabiyik olmak üzere tüm Kocabıyık Ailesi fertlerine, sürekli ve sürdürülebilir gelişim, değişim ve modernizasyon konusunda gece gündüz demeden, fedakarca, tüm varlığını ortaya koyan Başhekimimiz Sayın Gökhan            Öner ve ailesine ve de tabii ki A’dan Z’ye ayırt etmeksizin tüm Adatıp çalışma arkadaşlarıma bu geceye renk kattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

adatip_etkinlik2.jpg

Sakarya’nın tamamı ile çevre il ve ilçelere kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına bu yola çıktıklarını vurgulayan Genel Müdür Aydinlar, “Çıktığımız bu yolda, hızlı ve emin adımlarla ilerlerken doktorumuzla, hemşirelik hizmetleri personelimizle, idari personelimizle, hasta hizmetlerimizle, güvenlik, temizlik ve destek personellerimizle bir ve beraber olduğumuzun ve bu yola özveri, sevgi ve şefkatle baş koyduğumuzun da bilinmesini isterim. Bu birlikteliğin en büyük göstergesi, bu geceye katılım sağlayan geniş yelpazemizdir” diyerek konuşmasına devam etti.

adatip_etkinlik3.jpg

“En az bin kişinin kalbi birlikte atıyor”

Geceye katılamayan, nöbeti başında Sakarya halkına hizmet vermek için bekleyen çalışma arkadaşlarını da unutmayan Aydinlar, tüm Adatıp çalışanlarının, eş ve çocukları ile birlikte, bu büyük ailenin kıymetli birer üyesi olduğunu, en az bin kişilik kalbin her daim birlikte attığını düşündüklerini vurgulayarak konuşmasını, Anneler Günü’nü kutlayarak tamamladı.

Yeni binanın projesi ilk kez Adatıp ailesine tanıtıldı

Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Başhekimi ve Tıbbi Direktörü Uzman Doktor Gökhan Öner ise konuşmasına başlamadan önce Adatıp ailesine bir sürpriz yaparak, yeni Adatıp binasının projesini paylaştı. Dev ekranda gösterilen proje üzerinde, Adatıp ailesinin hizmet vereceği yeni binanın detaylarını aktaran Öner, “Sadece Sakarya’nın  değil, çevre illerin tamamına hizmet verebilecek kapasitede bir hastane yapıyoruz. Modern hastanecilik anlayışı ile beş yıldızlı konfor sunacağız” dedi.

adatip_etkinlik4.jpg

“Haziran 2014’ten bu yana çok yol aldık”

Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başhekimi Gökhan Öner, 2014 yılı Haziran ayından bu yana, verilen sağlık hizmeti, tıbbi ilerleme,  hastanecilik anlayışı ve teknolojik yatırım konusunda hızlı ve emin adımlarla çok yol aldıklarını kaydederek, “Özel Adatıp Hastanesi, bu büyük ailenin özverili ve işine saygılı tüm fertleriyle birlikte çıktığı yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda da bu gelişim tüm hızıyla devam edecek. Biz bir aile olmanın onurunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Sinan Akçıl coştu coşturdu

Konuşmaların ardından sahne alan, pop müziğin ünlü ismi Sinan Akçıl ise, “Sakarya’da bugün öyle güzel şeyler duydum ve gördüm ki bundan sonra başım ağrısa Adatıp’a geleceğim. Bu güzel hizmeti şehrinize sunan Orhan Bey’e ben de teşekkürü borç biliyorum. Ayrıca pek çok hastane organizasyonuna katılmama rağmen, daha önce hiç bu kadar neşeli ve enerjik bir kadro görmedim” dedi. Ardından birbirinden güzel şarkılarıyla Adatıp çalışanlarını coşturan Sinan Akçil’a, Genel Müdür Ozan Aydinlar teşekkür ederek, çiçek verdi.