İftar programında AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve oda üyeleri yer aldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından oruçlar açıldı, dualar edildi. Program selamlama konuşmalarının ardından sona erdi.

Birlik ve beraberlik

SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Kardeşliğimizi, dostluğumuzu ve birlikteliğimizi pekiştirmek için buluştuğumuz iftar programına katılımlarınızdan mutlu olduk. Bu vesileyle işlerinizde başarılı olmanızı, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyor, hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Birliktelik en büyük gücümüz”

Katılımcıların Ramazan aylarını tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımızla birlikte olmaya, işbirliğine büyük önem verdik. Esnaflarımızı ilgilendiren çalışmalarımızda süreci beraberce yönettik. Hamdolsun esnaflarımızla yakaladığımız uyum ve birliktelik Sakarya’nın en büyük gücüdür. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın. İnşallah ülkemizin istikrarla yola devam etmesiyle daha güzel günleri de hep birlikte yaşayacağız. Bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyor, işlerinizde bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Kardeşlik sofraları

AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, “Huzur ve kardeşlik şehri Sakarya’mızın her bir köşesinde iftar sofraları kuruluyor. Sofralardaki paylaşma, kardeşlik ve muhabbet bütün bu birlik beraberliğimizin gelişmesi için çok önemli. Huzur ve kardeşliği yaşadığımız Türkiye’mizin bütününe yapılan düşmanlıkları aklımızdan çıkarmamak gerekiyor. 24 Haziran’da çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Şer ittifakı bu seçimlere algı operasyonlarıyla, yalanlarla, iftiralarla ve finansal enstrümanlarla müdahale ediyor. Ekonomimizi alt üst etmeye çalışıyorlar. Bu yalanlara, iftiralara Allah’ın izni ile pabuç bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.