Program kapsamında Serdivan Belediye Başkan Vekili Siber Bacı ve Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ile birlikte Serdivan Anadolu Lisesi’nde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren ve hayata hazırlayan, bu görevi yerine getirirken her türlü fedakarlığı gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Öğretmenlerin emeklerinin karşılığının sadece bir güne sığdırılamayacağını belirten Belediye Başkan Vekili Siber Bacı ise; “Ömür boyu vefa duyulacak bir mesleğin temsilcileri olan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” diye konuştu.

Program sonunda Serdivan Belediyesi Başkan Vekili Siber Bacı ve Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu günün anısına Serdivan Anadolu Lisesi’nde görev yapan  öğretmenlere kalem hediye ederken, Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü personeli de ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlere kalem hediye etti.