Tuğrul İnançer’in kendine has üslubuyla gerçekleştirdiği sohbeti; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve çok sayıda vatandaş takip etti.

“Dinimizi Peygamber Efendimizden öğreneceğiz”

İnsanların, İslam dinini Peygamber Efendimiz’den (A.S.M) öğrenmeleri gerektiğini söyleyen İnançer, bunun gerekliliğini ve yöntemini örnekler üzerinden açıklayarak anlattı.

“Fiil ve amel önemlidir”

Cinsiyet, ırk, millet ve dil tercihlerinin insanların kendi elinde olmadığını ifade eden İnançer; “Elimizde olmadan bize verilenler bize artı veya eksi kazandırmaz. Biz irademizle ve davranış biçimlerimizle bir şeyler ya kazanırız ya kaybederiz. Dolayısıyla fiil önemlidir, amel önemlidir” dedi.

Program sonrası kitaplarını imzaladı

Farklı formatıyla, Serdivan Çınaraltı Sohbetleri’nin Ramazan’ın güzelliklerini yansıttığını ifade eden ve Çınaraltı Sohbetleri’ne katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirten İnançer, bu bağlamda ev sahipliği için Serdivan Belediyesi’ne ve Başkan Alemdar’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, programa gösterdikleri teveccüh için hem Ömer Tuğrul İnançer’e hem de alanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek; günün anısına İnançer’e hediye takdim etti.

Program sonunda Tuğrul İnançer, alanda kurulan kitap sergisinde hem kitap meraklıları ile sohbet etti hem de eserlerini imzalatmak isteyen okurları için kitaplarını imzaladı.