Sevgililer Gününü fırsat bilen 3 kafadar, gün boyunca çarşı merkezindeki trafik ışıklarını mesken tutarak, gül satmak için canlarını hiçe saydılar.

Özellikle Orhan Camii önündeki trafik ışıklarında bekleyen ve kırmızı yanmasıyla duran araçların arasında koşuşturan 15 yaşlarındaki 3 genç, ellerindeki kırmızı gülleri sürücülere satmak için büyük mücadele verdiler.

Tanesini 3 liradan sattıkları gülleri, “Sevdiğinizi sevindirmek için gül almak istemiz misiniz?” diyerek ikna etmeye çalışan gençler, bazı sürücülerin birden fazla gül almasıyla da büyük sevinç yaşadılar.

Araçların arasında koşturup duran gençler, zaman zaman da ezilme tehlikesi geçirdiler. Gençlerden Onur Şenol Kaya, “Bugünü uzun süredir bekliyorduk. Sabah erkenden güllerimizi aldık ve iş başına koyulduk. Güllerimizin yarısını sattık. İnşallah gün bitiminde hepsini satmış olacağız. Bu sattığımız güllerin parası ile okul harçlığımızı çıkaracağız” diye konuştu.

Araçlara aldırmadan gül satmaya devam eden gençler, bir ara polis ekibine de gül satabilmek için uzun süre dil döktü. / Remzi ŞİMŞEK