Hendek Gençlik Merkezi Düğün Salonu’nda verilen yemeğe Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, daire müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı. Programda öğretmenler adına bir konuşma yapan İmam Hatip Lisesi öğretmeni Kadir Bilgiç, geceyi düzenleyen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür ettiğini belirterek, “Gerçekten bugünler hepimizin ailece bir arada olduğumuz güzel günlerdir. Bugünü bizlere sağlayan Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye öğretmenler adına teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

“Öğretmenlik kutsaldır”

Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan da öğretmenliğin önemine değinerek, “Öğretmenliğin anlamı çok büyüktür. Fedakarlık, sabır, sevgi, bilgi, tarafsızlık ve güvenilirlik ister. O yüzden Öğretmenlik çok değerli ve kutsal bir meslektir. Geceyi düzenleyen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür eder, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” diye konuştu.

Şehir dışında olması nedeniyle geceye katılamayan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü adına Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan öğretmenlere karanfil hediye etti.