Ramazan ayının gelmesi ile milletimizde artan yardımlaşma ve paylaşma duygusu Erenler ilçesindeki Halit Evin Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şenpiliç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaşandı. Öğretmenlerin öncülüğünde bütün öğrencilerin katılabileceği bir kampanya düzenlendi. Öğrencilerin kısa süre içerisinde topladıkları erzakları Kızılay poşetlerine koyarak Erenler Kızılay Şubesine teslim ettiler.

Amaç farkındalık oluşturmak

Bir farkındalık oluşturmak öğrenciler üzerinde yardımlaşma ve paylaşma değerlerini öğrencilere benimsetmek adına böyle bir sosyal proje başlattıklarını belirten öğretmenler, yapılan bağışların Erenler Kızılay Şubesi üzerinden ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirterek öğrencilerine teşekkür ettiler.

Öğrencilere teşekkür

Öğrencilere ve okul yönetimine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Erenler Kızılay Temsilcisi Ahmet Özgedik, “Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize göstermiş oldukları duyarlılığa teşekkür ediyorum. Özellikle Mübarek Ramazan ayı ile birlikte milletimizde artan yardımlaşma ve paylaşma duyguları Türk Kızılay’ı olarak bizleri mutlu etmektedir” dedi.