Osmanlı Eğitim Ocakları Sakarya Şubesi, ilçe teşkilatlarıyla birlikte Sakarya Park’ta Bulunan Nehir Sefası’nda bir araya geldi. Projelerin konuşulduğu birlik ve istişare toplantısına Sakarya İl Başkan Hasan Dişli ve Yönetimi tam kadro katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Yıldırım, Karasu Teşkilatı Başkanı Ahmet Demirtürk ve Sapanca Teşkilatı Başkanı Emre Kılıç’ın da Yönetimleri ile katıldığı toplantıda birlik mesajları verildi.

Aile sıcaklığındaki birlik ve istişare toplantısında konuşan İl Başkanı Dişli, “Sakarya Osmanlı Eğitim Ocakları olarak İl yönetimim, kadın kolları teşkilatı ve ilçe teşkilatlarına tüm birimleriyle birlikte bu toplantıya katıldıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada gerçekleştirmek istediğimiz projeler üzerinde görüş alış-verişinde bulunduk. Osmanlı bilincinden çıkmamış olan Sakarya’yı daha da şahlandırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız ve etkin bir STK olarak Sakarya adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Osmanlı Eğitim Ocakları Sakarya İl Başkanı Hasan Dişli konuşmasının son kısmında, “Çok güzel bir istişare toplantısı oldu. Birlik içinde olmamız mutluluk verici. Bizlere bu toplantıyı gerçekleştirmede ev sahipliği yapan Erenler Belediyesi teşekkülü Nehir Sefası’na teşekkür ederiz” dedi.

osmanli_egitim_ocaklari2.jpg