Adapazarı katlı pazaryerindeki bir büfenin sahibi ile müşteri arasında kavga çıktı. Kavgada taraflar birbirlerine, hırdavatçı dükkanından aldıkları baltalarla saldırdı.

Olay saat 18.00 sıralarında Katlı pazaryerinin C girişinde yaşandı. Kudüs Caddesi üzerindeki büfeye giren ve adının Cumali olduğu öğrenilen şahıs, büfe sahibi Y.D ile henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya başladı. İddialara göre tartışma kısa sürede büyüdü ve Cumali isimli şahıs, işyeri sahibine küfür etti. Bunun üzerine Y.D ile kardeşi U.D de kendilerine küfür eden şahsa saldırdı. Ardından taraflar birbirini darp etmeye başladı.
Kavga, büfeden sokağa taşınca, hemen yan tarafta bulunan hırdavatçı dükkanından eline baltayı geçiren taraflar, birbirlerine acımasızca saldırdı.
Vatandaşların müdahale etmeye korktuğu kavgada, Y.D ile ismi öğrenilemeyen bir vatandaş yaralandı. Kavga, Cumali isimli şahsın kaçmasıyla sona erdi.

Kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Esnaf ise çevreden 3 adet balta topladı.

Yaralanan iki kişinin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı kavga ise hırdavatçı dükkanının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Tarafların birbirlerine baltalarla saldırdığı olayla ilgili konuşan esnaf ise ortalığın bir anda karıştığını ve tarafların hırdavatçı dükkanından aldıkları baltalarla birbirlerini kovaladığını söyledi. Esnaf, can kaybı olmamasının ise sevindirici olduğunu söylediler./Remzi ŞİMŞEK