Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Murat Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlattıkları ellişer liralık çekleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teslim etti. İhtiyaç sahiplerine belediyelerin daha kolay ulaşabildiğini belirten Murat Bayrak, “İhtiyaç sahipleri için hazırlamış olduğumuz çekleri bu yıl da yine Başkanımıza teslim ettik” dedi.

DUYARLI DAVRANIŞ
Başkan Dişli, Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, “Bilindiği gibi belediyemiz bünyesinde hizmet verdiğimiz bir sosyal marketimiz bulunuyor. İhtiyaç sahipleri vatandaşlarımız hiçbir bedel ödemeden bu marketimizden temizlikten gıdaya, giyimden ayakkabıya kadar tüm ihtiyaçlarını kendisine verdiğimiz kartla ücretsiz temin edebiliyor. Sizin gibi hayırseverlerimizin de destekleriyle marketimizden daha fazla kişiye ulaşma imkanı buluyoruz. Göstermiş olduğunuz bu duyarlılıktan dolayı sizi ve yönetiminizi tebrik ediyorum” dedi.
Müteahhitler Birliği tarafından verilen çekler, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim edildi.