Sakarya Müteahhitler Birliği, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve Başsavcı Yardımcısı Mustafa Doğan’ı makamlarında ziyaret etti. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyelerini sıcak bir şekilde karşılayan Başsavcı Ercan’a görevinde başarılar dilendi. SMBD Başkanı Murat Bayrak, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ve hukuk adamlarına büyük iş düştüğünü, adalet ve hukuk tüm insanlık için olduğunun altını çizdi.

Başkan Murat Bayrak, Başkan Vekili Murat Kotan, Başkan Yardımcısı Cengiz Bayar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Akyüz, Ali Çelik, Sabri Atak, Adem Tok ve Süleyman Baş’tan oluşan Sakarya Müteahhitler Birliği heyeti çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Türk adalet ve hukukuna güvendiklerini, herkesin tarafsız bir şekilde Türk adaletine güvenmeleri gerektiğini, siyasete bulaşmamasının da önemine vurgu yapan Başkan Murat Bayrak, “Türkiye’nin değerli hukuk adamlarından birisi olan Başsavcımız Mustafa Ercan ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim. Gerçekten çok zor bir görevi ifa etmenin gayretindeler. Tüm kesimlerinde Türk Adaletine kayıtsız şartsız güvenmeliler. Her kesimde olduğu gibi hukuk alanında da bir takım sıkıntılar yaşandı ancak temizlik süreci devam ediyor İnanıyoruz ki adaletimiz emin ellerde tertemiz ve tartışılamaz bir duruma gelecektir” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, sivil toplum kuruluşların ülkenin kalkınmasında önemli bir rol oynadığını ifade ederek, Sakarya Müteahhitler Birliğinin de önemli faaliyetler içinde olduklarını bildiğini aktardı.