Hemşireler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıya AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Mustafa İsen ve Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Abdullah Sönmez ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve hemşireler katıldı.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

Açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Abdullah Sönmez, hemşirelerin, sağlık hizmetlerindeki her alanda görevlerini büyük bir duyarlılık ve özveri ile yerine getirmeye çalıştığını ifade ederek tüm hemşirelerin Hemşireler Günü’nü kutladı. Başkan Dişli de tüm hemşirelerin Hemşireler Günü’nü kutlayarak; “Siz hem teşkilatınız hem hastalarınız hem de bizler için önemlisiniz. Çünkü siz, insanımızın her türlü dert, sorun ve kederinin de muhatabı olmaktasınız. Toplumumuzun yaralarına pansuman yaparken diğer taraftan da ailelerinize zaman ayırmaya çalışarak büyük bir fedakârlıkta bulunuyorsunuz” dedi.

MERHAMET VE ŞEFKAT

Son konuşmayı yapan Cumhurbaşkanı Eski Genel Sekreteri ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen bazı mesleklerde merhametin önde geldiğini ifade ederek, “İşte siz hemşirelerimizin yaptığı meslekte böyle bir meslektir. Şefkat ve merhamet sizin bağlı olduğunuz şiardan çok daha önemli. Hemşirelik ve öğretmenlik mesleklerini ben böyle görüyorum. Bu nedenle hepinizi fedakârca yaptığınız görevden dolayı tebrik ediyorum. Ülkemiz hızla gelişiyor ve büyüyor. En önemli gelişim alanlarımızdan biri de sizin sektör oldu. Sektörün nasıl geliştiğini siz yaşayarak gördünüz. Bu bakımdan geleceğe istikrar etmemiz şart” dedi.