SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, kurumsal işbirliğinin ilimizdeki pozitif etkileri ve olumlu sonuçlarının memnuniyet verici olduğunu belirterek karşılıklı işbirliği ve sürekli iletişim neticesinde Sakarya’nın yükseldiğini ifade etti.

Başkan Genç konuşmasının devamında, “Ortak akıl her zaman münferit akıldan üstündür ki biz de MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak üzerimize düşen her göreve hazırız.” diyerek ilimizin sanayi, ticaret ve tarım ve turizm alanındaki gelişmeleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın bulunduğu konum itibariyle özel ve önemli bir bölge olduğuna dikkat çekerek, “Sakarya’da yatırımlar konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Çevre konusunda hassasiyetimiz her zaman önceliktedir. Tarım arazileri korunmalı ve özellikle tarım sektöründe katma değeri yüksek ürünlere ağırlık verilmeli. Aynı şekilde turizm konusunda yüksek potansiyeli olan ender bölgelerden birinde yaşıyor olmanın değerini bilmeliyiz, doğal yapısı bozulmadan turizm değerlerimizi de ulusal ve uluslararası niteliğe kavuşturmalıyız.” diye konuştu

MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini de belirten Başkan Kösemusul, İlimizin gelişimi ve güçlü Sakarya birlikteliğinin sürekliliği adına kurumsal işbirliğinin her platformda devam edeceğini ifade etti.